Andre motorsykkelsporter som stammer fra motorcross.

enduroMotorsykkelsporten er delt inn i forskjellige grener. Motorcross er en av dem, men det er enda flere grener igjen ut fra akkurat motorcross.

En svært populær motorsykkelsportsgren er Enduro. Dette er en utholdenhetskonkurranse som foregår i terrenget og som blir ansett som svært krevende. Grunnen til det er først at konkurransene kan vare i flere dager etter hverandre, men også at utøverne må beherske det å kjøre i terrenget, men også raskt på landeveier.

Må like action

Det er ingen tvil om at utøverne innenfor motorsykkelsporten må like action. Derfor er det heller ikke rart at sporten har fått egne dataspill, fartsfylte filmer, men også mange spennende spilleautomater har motorcross som tema. Dataspill og konsollspill har ofte vært litt ymse kvalitet, med spill som ikke alltid vet hvor de skal sette fokuset – teknisk kjøring eller hopp og triks. Vi har prøvd de fleste spilla og kommer alltid til å stemme på Motocross Madness serien som de beste, på grunn av nostalgi. Men denne oversikten stemmer ganske greit med vår smak om du vil kikke videre. Av sistnevnte kategori, spilleautomater, kan vi anbefale gratiscasino.com/no for å få en oversikt over hva som er tilgjengelig ettersom vi ikke har så mye ekspertise på det området. Filmer er minst like enkelt å finne, men en altfor stor kategori å ta opp i et enkelt innlegg. Det krever nesten sin egen blogg. Men begynn med de klassiske Metal Mulisha-filmene, hvis du lener mot ren underholdning.

Trial

Motorcross foregår også i kupert terreng på spesialbygde baner. Trial er en annen gren som minner mye om motorcross, men som inneholder enda flere vanskelige og krevende spesialseksjoner. Det går derfor ikke like fort som i vanlig motorcross, og berører man bakken med noen kroppsdeler blir man trukket i poeng, så grenen skiller seg mye ut. Trial blir også kjørt mye innendørs i store haller.