André Villa

Vågal nordmann tar over Spania

andre-villaAndré Visdal Villa er ikke noen vanlig mann. Dette er en av verdens fremste innen motocross, og selvfølgelig er karen norsk. For hvem ellers kan bruke en crosser som om man var født på den? Nordmenn elsker crossykler, de er som bygd for vårt miljø. André Villa har gjort det helt klart at motocross lever i beste velstående her i Norge – selv om de fleste holder det kun på et hobbynivå. Villa er en høy, vakker mann fra Lillehammer som har tilbragt store deler av livet i Spania, der han også har bygd seg en egen motocrossbane. Leve livet, det kan nordmannen som best. Litt over tretti, med en lang karriere innen motorsykkelsport og oppvisninger verden rundt. André startet tidlig, i den unge alderen av fire år fikk han sin første crosser. Etter hard trening ble han allerede som 22-åring spansk FMX-mester, i tillegg til andreplassen i NM samme år. Derfra har turen gått til Frankrike, Italia og USA, samt Namibia, Brasil og en rekke andre spennende steder. André Visdal Villa en virkelig en norsk helt innen FMX (freestyle motocross).

Det søte livet

Villa er en strålende mann, alltid med et smil om munnen og et inderlig godt hjerte. Han har vunnet ufattelig mange hjerter verden rundt på grunn av sin genuint positive holdning – kåringen til Norges mest sexy mann er blant Andrés meritter. Cosmopolitan har også merket seg den norske superstjerna fra Lillehammer, derfor er det overraskende at det tok såpass lang tid å få se ham på norske TV-skjermer. André Villa sjarmerte Norge i senk på «Skal vi danse» med dansepartneren Maria Sandvik ved roret, men måtte se seg slått like før finalen. Motocross er han dog uslåelig i. Med flere VM-titler bak seg og stadige oppvisninger verden rundt, er Villa en hoppende magiker. Freestyle motocross er ikke bare en sport, det er et show – et show som Villa har fått betale dyrt for med mange benbrudd gjennom tidene. Etter å ha vunnet en rekke X-Fighters og X-Pilots mesterskap rundt omkring, står folk i kø for å lokke med Villa til en kontrakt. En av de som har lykkes, er Mobilbet – et nettcasino der nordmannen for det meste promoterer spilleautomaten Megafortune. Dette er en av verdens mest populære maskiner, med en progressiv jackpot som ofte kommer opp i over ett hundre millioner kroner. Han spiller nok på den selv, han André. For han tjener mer enn nok til å kunne investere en hundrelapp eller to i en spilleautomat der man muligens kan kjøpe et lite land for gevinsten.

Aktiv på nettet

Har du en smarttelefon, kan du følge André Villa på alle de sosiale mediene der ute – spesielt er Instagram-kontoen populær. Dessuten er han aktiv med veldedighet, gjennom sitt eget nettsted Hverdagshelten. Dette er også sponset av Mobilbet, og fokuset er på å gi folk tilbake for deres godhet. Gjennom Hverdagshelten setter de vanlige mennesker i fokus. Vanlige, gode mennesker som fortjener å bli satt pris på. Et nydelig prosjekt som fortjener langt mer medieoppmerksomhet enn hva de har fått hittil.