De beste spilleautomatene med motorsport-tema

Motorsport er mer populært enn noen sinne, og det er nok ikke uten grunn at det er et populært tema for spilleautomater med den perfekte blandingen av luksus og spenning. Vi gir deg de beste spilleautomatene med motorsport-tema.

 

Hva er det med kjøretøy som suser av gårde i høy fart som er så spennende? Enten det nå er motorsykler, formel 1 eller racerbiler så er det nok en viss sjanse for at en følelse av adrenalin spiller inn. Mange er kanskje veldig opptatt av motorsport og alt som hører til, da er jo spilleautomater med det temaet perfekt om de også liker å spille på nett. Er det mer som lokker med motorsport? Hva er det som får oss til å løpe ned kinoene for enda en Fast and Furious-film, selv om det er nummer 8 i rekken?
Bare tenk på hva du har sett av motorsport. Enten du har sett på løp eller ikke, så har du garantert sett bilder av Michael Schumacher, Sebastian Vettel eller Fernando Alonso stående på seierspallen med en svær flaske dyr champagne og et par lekre damer på hver side. Det handler om luksus, raske biler og ikke minst raske penger. Alle vet at det er snakk om enormt store sponsoravtaler som, om de disponerer dem riktig, kan vare ut livene deres. Men for de som faktisk kjører motorsport, så handler det om mer, det handler om lidenskap og adrenalin. For deg som er lidenskapelig opptatt av både motorsport og spilleautomater så får du noen gode alternativer her fra oss.

Mega Money Rush

Dette spillet laget av Skilzzz Gaming, er relativt enkelt men ambisiøst prosjekt. Spillet i seg selv er formet som et slags lykkehjul, hvor du kan få forskjellige ting som kan hjelpe deg i noen små race, som du får innimellom. Du kan selvfølgelig velge i starten hva slags bil du vil kjøre med, men det er ikke egentlig så viktig for selve spillet. Det er ikke spennende grafikk eller overdådig luksus, spillet er enkelt og i utgangspunktet kan hvem som helst spille det, i blinde.

Monsters of motorcross

Dette er et spill som handler om adrenalin og motorcross. Dette er et spill fra spill-leverandøren Portomoso Faming, og er et videospill hvor spillerne kjører de kjappeste motorsykler for å få muligheten til å ta hjem den gjeveste pokalen, og ikke minst pengepremiene. Grafikken i spillet er bra og det betyr en kul spilleflate og spennende videoer og ikke minst 3d-effekter. Ikke mindre enn 25 vinnersjanser fordelt på 5 spillerader og 3 spillelinjer. Alle knapper i kontrollpanelet er som alle andre spilleautomater.

Rally

Ikke la den enkle tittelen lure deg, dette er absolutt en av de bedre spillene der ute når det kommer til spilleflate og grafikk. Spillet er basert på 5 spillerader med 3 linjer og det gir ikke mindre enn 25 muligheter for å vinne og du velger selv hvor mange vinnersjanser du vil ha i hver runde. De forskjellige symbolene har forskjellige verdier, for eksempel kan du få 500 ganger verdien av myntene om du får fem rallysjåfører. Får du derimot fem av Rally symbolet, får du 5000 ganger verdien.

 

Når det kommer til spilleautomater med motorcrosstema så er det et helt greit utvalg, og det er noe for enhver spiller. Det er jo gjerne sånn at spillerne har sin favoritt-typer av maskiner ettersom de er vant til at enkelte av dem gir mer gevinster enn andre. Det er som regel de man da velger å holde seg til eller borte fra. Du avgjør selv om du vil spille gratis eller for penger.