Spill med motor som tema

Spill med biler og motorsykler er fin underholdning når man kjeder seg litt. I dag er det også veldig enkelt å finne slike spill, for det ligger en mengde motorsportspill ute på nettet. Noen bilspill må man fortsatt betale penger for, og noen av disse spillene er også vel verdt pengene.

GTA – en utrolig populær spillserie

Grand_Theft_Auto_VSpillserien GTA (Grand Theft Auto) har blitt populær verden over, og det finnes mange ulike spill å velge blant i denne serien. Spillene har også inspirert mange spillere til å lage sine egne videoer basert på spillene.

Bilspill uten race?

Ikke alle bilspill handler om bilrace og konkurranser. Det finnes blant annet spilleautomater som handler om biler og motorsport. Fine biler og penger henger ofte sammen, og i spilleautomaten Cars and Cash handler det om både biler og penger, for man kan selvsagt vinne penger i spillet, dersom man velger å spille med ekte penger som innsats. Det er også mulig å spille spillet som gratisspill, dersom man ønsker det. Det kan være fint å starte med gratisversjonen, slik at man blir godt kjent med spillet før man begynner å satse ekte penger. Spillet er fargerikt og vellaget, med herlige symboler og god spillfølelse. Man kan lese mer om dette og andre morsomme spill på http://www.norskcasinoonline.com.

Morsomt med Mario på sykkel

Når det gjelder gratisspill, er utvalget veldig stort. Spillerne bør ikke forvente like mye av et gratisspill som av et kjøpespill, for mange av gratisspillene er veldig enkle. Men det betyr ikke at de ikke kan være underholdende. Et spill som Mario Ride, som kan spilles på 1001spill.no, byr på enkel og ukomplisert underholdning. Dette er et motorsykkelspill, og spillet har mange ulike nivåer med ulik vanskelighetsgrad på Marios hinderløyper.